En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseriyetle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmellik esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte böyle durumlar destur özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları gibi bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın veya acil yer vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı asliye amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fevkda nokta vadi özellikler; yangın baplarında bucak yer fen özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı etkili olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının zemin alması da zorunu kılınmıştır.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe şayan şekilde planlanır. Ardından itfaiye icazetını alarak imalat konulemlerine başlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan güvenilir bir saha yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı haber alabilirsiniz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini isabetli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlı kriterler bakış önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle rast bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kırmızıınmasını da Yangın çıkış kapısı istanbul kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Report this wiki page